Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-08@20:14:51 GMT

رپرتاژ آگهی؛ آشنایی با انواع چوب

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۳۰۳۷

رپرتاژ آگهی؛ آشنایی با انواع چوب

چوب انواع و اقسام مختلفی دارد که بستگی به نوع درخت آن دارد که هر یک از آن‌ها از ویژگی متفاوتی برخوردارند

چوب یکی از مصالح پر کاربرد در طراحی و ساخت بسیاری از وسایل است. چوب طبیعی و حاصل از درختان ارزش زیادی دارد؛ چون که مقاومت آن بسیار بالاست و در مقابل فشار دوام زیادی می‌آورد. چوب انواع و اقسام مختلفی دارد که بستگی به نوع درخت آن دارد که هر یک از آن‌ها از ویژگی متفاوتی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله قصد داریم نگاهی به انواع آن‌ها بیاندازیم پس با ما همراه باشید.

چوب راش

راش یکی از معروف ترین درختان به شمار می‌رود. چوب راش یکی از چوب‌های پر کاربرد است. چوب راش رنگ کرم مایل به قرمز دارد و بر اثر فشردگی سال‌ها روی تنه آن خطوط کم و بیش دارد. چوب راش دارای پره‌های چوبی است که در مقاطع شعاعی قرار دارند. چوب راش در طراحی و ساخت مبل و مصنوعات چوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد
 

چوب ملچ

چوب ملچ مدل دیگری از چوب است که رنگ آن قهوه ای متمایل به قرمز می‌باشد. البته این مدل چوب رگه‌های سبزی هم دارد. چوب ملچ، چوبی درشت بافت، نیمه سخت و نیمه سنگین است و دوام و مقاومت خوبی در برابر ضربه دارد. از چوب ملچ در آموزش دکوراتور چوبی، ساخت کابینت و سایر مصنوعات چوبی استفاده می‌کنند؛ چون که این مدل چوب مقاومت خیلی خوبی دارد. از طرفی چوب ملچ به دلیل موجی که در دانه بندی و بافت خودش دارد در جاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل چوب در ساخت میز شطرنج تا درب‌های قیمتی مورد استفاده قرار می‌گیرد اندازه آن 11 تا 15 متر بلندی و 3 تا 6 متر قطر تنه است. وزن این چوب معمولا 42 پوند یا 675 کیلوگرم است.
 

چوب افرا

چوب افرا مدل دیگری از چوب است که دایره‌هایی در مقطع عرضی آن وجود دارد. پره‌های چوبی این چوب ظریف و قهوه ای است که رنگ آن براق می‌باشد. این چوب نیمه سنگین است و به همین دلیل در صنعت مبل سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ البته کسانی که در حوزه آموزش نصب پارکت و دیوار پوش آموزش می‌بینند، نحوه کار با این چوب را می‌آموزند. چوب افرا رنگ سفید مایل به کرم داری که بیشتر سفید با درخشندگی کم است

 

چوب گردو

همه افراد درخت گردو را در زندگی شان دیده اند؛ یکی دیگر از چوب‌های پرکاربرد در صنایع، چوب گردو است. چوب گردو بافت ریزی رنگ دارد و رنگ آن هم خاکستری متمایل به قهوه ای تیره است. چوب گردو دارای نقش‌های بادوام و زیباست که مقاومت نسبتا بالایی دارد. چوب گردو برای ساخت روکش، قنداق تفنگ، منبت کاری و معرق کاری استفاده می‌شود


چوب بلوط

اگر بخواهیم مدلی دیگر از چوب را معرفی کنیم که محبوبیت بسیار زیادی دارد؛ باید چوب بلوط را مثال بزنیم. چوب بلوط دارای رنگ قهوه ای روشن تا تیره است و بافت آن درشت و بادوام می‌باشد. وزن چوب بلوط نیمه سخت تا سنگین طبقه بندی می‌شود و چون که بلوط چوب مقاومی است بهترین گزینه برای مبل و پارکت است. چوب بلوط و راش در ایران کارایی بسیار زیادی دارند و در بازار داخلی خرید و فروش می‌شوند.
 

چوب ممرز

اگر درباره کابینت کلاسیک تحقیق کرده باشید؛ نام این چوب را شنیده اید. چوب ممرز رنگی سفید متمایل به کرم دارد و جنس آن سخت تا نیمه سنگین است؛ چوب ممرز در مقابل سایش که دشمن اصلی چوب هاست مقاومت خوبی از خودش دارد و همین طور در برابر ضربه هم مقاومت می‌کند. ضمنا از این چوب در ساخت دسته ابزار، واگن سازی و تخته فیبر هم استفاده می‌کنند.

 

 

چوب نراد

در دسته بندی چوب‌ها، یک سری وجود دارند که زیبایی آن‌ها نسبت به سایرین بیشتر است. چوب نراد از جمله آن‌هاست، چوب نراد دارای رنگ سفید تا مایل به کرم است و گاهی هم قهوه ای به صورتی نیز می‌شود. این مدل چوب تارهای راست و نقوش زیبا دارد. چوب نراد نرم و سبک است و از آن در ساخت پارتیشن، قفسه و .... استفاده می‌شود

 

چوب کاج

در بازار چوب، محصولاتی تحت عنوان چوب روسی وجود دارند. چوب روسی به چوب‌هایی گفته می‌شوند که از روسیه وارد شده و رنگ سفید دارند. البته کارایی این مدل چوب‌ها با هم تفاوت ندارد. یکی از مدل چوب روسی که محبوبیت زیادی دارد نراد است، این مدل چوب سفید مایل به قرمز، راست تار  و با قابلیت ترک خوردگی کم است. چوب نراد قابلیت سمباده خوری و تراش خوری خوبی دارد؛ اما با این وجود سلامت آن پایین است و در برابر قارچ بیمار می‌شود، به صورتی که دیگر کارایی ندارد. همچنین حیوانات علاقه زیادی به تخم گذاری این چوب دارند.

چوب ساج

چوب ساج که به آن تیک هم گفته می‌شود رنگی قهوه ای با خط کشی سیاه دارد. چوب ساج از جمله چوب‌های بسیار سخت است که در کشی سازی و قسمت‌های بیرونی و داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چون که این درخت بافت فشرده دارد که روغنی است و در برابر پوسیدگی و کرم خوردگی هم مقاومت زیادی از خود نشان می‌دهد. ساج در کشورهایی مثل هندوستان به وفور یافت می‌شود.

چوب آبنوس

آبنوس درختی استوایی است که بیشتر در جزایر فیلیپین، ماداگاسکار، آمریکای شمالی و جنوبی  رشد می‌کند، آبنوس چوبی سیاه رنگ است که تا ارتفاع 15 متر هم رشد می‌کند. این درخت مغزی تیره و پوستی نسباتا روشن دارد. از مزایای چوب کاج می‌توان به چگالی بالا و مقاومت خوب اشاره کرد. بافت چوب درخت آبنوس ظریف و ریز است و در ساخت وسایلی مانند مبل، میز، صندلی و پیانو استفاده می‌شود. این چوب جزء دسته بندی پهن برگان قرار می‌گیرد

چوب توسکا

توسکا مدل دیگری از چوب است که درون آن مشخص نیست؛ اما رنگی کرم مایل به قرمز دارد و چوبی نیمه سنگین تا سبک است. این چوب رنگ پذیر است؛ اما دوام نسبتا کمی دارد. این مدل چوب در بازار پس از راش فروش خیلی خوبی دارد چون که ابزار خور است و از آن در مبلمان خیلی استفاده می‌شود.
 

چوب والسا بالسا

یکی از سبک ترین چوب‌های موجود در بازار چوب والسا بالسا است که بافت سفت با قابلیت فرم دهی فراوان است. این مدل چوب بین رنگ زرد روشن و قوه ای ملایم است که در ساخت قطعات ظریفی مثل ماکت و آثار هنری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 

چوب سپیدار

سپیدار درختی است که برگریز می‌باشد و شاخه‌های آن ارتفاع زیادی دارند که گاهی تا 25 متر می‌رسد. پوست تنه این درخت سفید است و شاخه و جوانه‌های آن دارای پرز سفید می‌باشد. درخت سپیدار با گرما و سرما مقاوم است و سازش پذیری بالایی دارد. چوب درخت سپیدار در ساخت سایبان، کنترل فرسایش و در جعبه سازی و کاغذ سازی استفاده می‌شود. عیبی که این چوب دارد این است که درخت آن ریشه‌های زیادی دارد و معمولا دور تاسیسات را می‌گیرد؛ از این رو پیشنهاد می‌شود تا درخت سپیدار حداقل 9 متر دورتر از هر گونه تاسیسات کاشته شود. ضمنا این درخت آفات هم به خودش می‌گیرد. برخی از افراد به اشتباه به این درخت صنوبر می‌گویند در صورتی که با آن متفاوت است.

چوب عش

چوب عش از نظر مقاومت شباهت زیادی با چوب بلوط دارد با این تفاوت که رنگ آن روشن است. چوب عش خطوطی صاف و یدکست دارد که سبب شده تا در دکوراسیون داخلی از آن استفاده فراوانی شود. خطوط این چوب ظریف است و بیشتر فعالان در حوزه صنعت چوب، از آن در ساخت کارهای سفارشی استفاده می‌کنند.
 

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مورد استفاده قرار می گیرد استفاده می شود مایل به قرمز مدل چوب نیمه سنگین چوب بلوط چوب گردو چوب راش قهوه ای چوب ها رنگ آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با پزشکی ترمیمی

به گزارش همشهری آنلاین، پزشکی ترمیمی از چند رویکرد اصلی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند که شامل این موارد می‌شوند:

یک - مهندسی بافت: این رویکرد شامل استفاده از سلول‌ها و مواد برای ایجاد بافت‌ها یا اندام‌های جدید است. از مهندسی بافت می‌توان برای ایجاد پیوند پوست، دریچه‌های قلب و حتی رگ‌های خونی استفاده کرد.

میلیون‌ها بیمار با نوعی از وسایل مهندسی بافت درمان شده‌اند، اما این رشته در مراحل ابتدایی خود است و موفقیت‌های اولیه عمدتاً در بازسازی بافت نرم بوده‌اند.

دو- سلول درمانی: این رویکرد شامل تزریق سلول‌های سالم به بدن برای ترمیم یا جایگزینی سلول‌های آسیب‌دیده است. سلول درمانی برای درمان بیماری‌های گوناگونی ازجمله سرطان، بیماری قلبی و دیابت استفاده می‌شود.

میلیون‌ها سلول بنیادی بالغ در بدن هر انسان یافت می‌شود. بدن ما از سلول‌های بنیادی به عنوان یکی از راه‌های ترمیم خود استفاده می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که اگر سلول‌های بنیادی بالغ برداشته‌شده و سپس در محل بافت بیمار یا آسیب‌دیده تزریق شوند، در شرایط مناسب بازسازی بافت امکان‌پذیر است.

این سلول‌ها را می‌توان از خون، چربی، مغز استخوان، پالپ دندان، ماهیچه‌های اسکلتی و سایر منابع جمع‌آوری کرد.

خون بند ناف منبع دیگری از سلول‌های بنیادی بالغ را فراهم می‌کند.

سه- ژن‌درمانی: این رویکرد شامل وارد کردن ژن به سلول‌ها برای درمان بیماری است. ژن‌درمانی هنوز در مراحل اولیه توسعه است، اما بالقوه می‌توان برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها ازجمله اختلالات ژنتیکی و سرطان به کار برده شود.

چهار- دستگاه‌های پزشکی و اندام‌های مصنوعی: اگر اندام شما خیلی ازکارافتاده است و نیاز به تعویض دارد، پزشکان معمولاً پیوند عضو را توصیه می‌کنند. اما یافتن اهداکنندگان عضوی که مناسب هستند دشوار باشد و اغلب زمان زیادی می‌برد. در حالی که ممکن است زمان زیادی در اختیار بیمار نباشد.

در این موارد، پزشکی ترمیمی از مهندسی و رباتیک برای ارائه فناوری‌ها و ماشین‌هایی برای حمایت از اندام‌های ازکارافتاده استفاده می‌کند. به‌عنوان‌مثال، پزشک شما می‌تواند یک دستگاه کمک بطنی (VAD) (پمپ قلب) را در بدن قرار دهد.

تاثیرات پزشکی ترمیمی بر درمان‌های آینده

پزشکی ترمیمی با استفاده از این راهبردها می‌تواند در آینده این تأثیرات را در درمان‌ها ایجاد کند:

بازسازی بافت‌ها و اندام‌ها: یکی از امیدوارکننده‌ترین کاربردهای پزشکی ترمیمی توانایی بازسازی یا مهندسی بافت‌ها و اندام‌ها برای پیوند است. این به طور بالقوه می‌تواند کمبود اندام‌های اهداکننده را برطرف کند و نیاز به داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی پس از پیوند را کاهش دهد، زیرا اندام‌های بازسازی‌شده از سلول‌های خود بیمار به دست می‌آیند

سلول درمانی: پزشکی ترمیمی از سلول‌های بنیادی و سایر سلول‌های تخصصی برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌های گوناگون استفاده می‌کند. به عنوان مثال، از سلول‌های بنیادی می‌توان برای بازسازی ماهیچه‌های آسیب‌دیده قلب پس از حمله قلبی، ترمیم آسیب‌های نخاعی یا درمان بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس و دیابت نوع 1 استفاده کرد.

ژن‌درمانی: پزشکی ترمیمی همچنین می‌تواند از استفاده از شیوه‌های ژن‌درمانی برای اصلاح یا ترمیم ژن‌های معیوب مسئول اختلالات ژنتیکی استفاده کند و به‌این‌ترتیب منجر به ایجاد درمان‌های جدیدی برای بیماری‌هایی مانند فیبروز کیستیک، هموفیلی و برخی سرطان‌های ارثی شود.

پزشکی شخصی‌ شده: رویکردهای پزشکی ترمیمی را می‌توان برای بیماران منفرد طراحی کرد و از سلول‌ها و اطلاعات ژنتیکی خود آنها استفاده کرد. این کار می‌تواند منجر به ایجاد درمان‌های شخصی‌تر و مؤثرتر با عوارض جانبی کمتر شود.

بهبود زخم و ترمیم بافت: روش‌های پزشکی ترمیمی می‌توانند روند بهبود زخم و ترمیم بافت را تسریع کنند. به عنوان مثال، درمان با سلول‌های بنیادی یا داربست‌های بیومتریال (مواد زیستی) می‌تواند برای تقویت بازسازی پوست، استخوان یا غضروف پس از جراحات یا سوختگی استفاده شود.

مدل‌سازی بیماری و ساخت دارو: سلول‌های بنیادی و سایر شیوه‌های پزشکی ترمیمی را می‌توان برای ایجاد مدل‌های بافت انسانی برای مطالعه فرآیندهای بیماری و آزمایش داروهای جدید مورد استفاده قرار داد. این کار به طور بالقوه ساخت داروهای جدید را تسریع می‌کند و نیاز به آزمایش حیوانی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 849840 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • واکنش تند به استخدام یک خانواده ۵ نفره در صداو سیما
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • استخدام پنج عضو یک خانواده در صداوسیما!
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل