Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از کاربردهای انتشار رپرتاژ آگهی در سایت معتبری مثل ایسنا رسیدن به صفحه اول گوگل و نشستن بر صدر نتایج جستجوهای این موتور جستجوگر است.

به گزارش اداره بازرگانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در ادامه این مطلب ضمن معرفی کلیدی‌ترین راهکارهای رسیدن به صفحه اول گوگل از طریق انتشار رپرتاژ آگهی، به یک نمونه موفق که همین امروز منتشر شده است، اشاره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکارهای کلیدی:

* انتخاب سوژه روز که متناسب با نیاز مخاطبانِ سایت و جستجوهای کاربران گوگل است

* نگارش یک رپرتاژ آگهی حرفه‌ای که هم اصول روزنامه‌نگاری را رعایت کرده باشد و هم اصول سئو (بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو)

* انتخاب تیتر هوشمندانه که هم جذاب باشد و هم استانداردهای سئو را رعایت کرده باشد

* استفاده از عکس و ویدئوی مناسب داخل رپرتاژ آگهی

* به اشتراک گذاشتن لینک رپرتاژ آگهی در شبکه‌های اجتماعی و خبرخوان‌های معتبر

نمونه موفق

سایت ایران‌تایمر با اقدامی هوشمندانه امروز که موعد سالانه عقب کشیدن ساعت رسمی کشور است، اقدام به انتشار یک رپرتاژ آگهی همراه با فیلم مرتبط در سایت ایسنا کرد. در این رپرتاژ آگهی، اطلاعاتی در مورد نحوه تنظیم تقویم تابستانی و زمستانی ارایه شده است.

درج ویدئو داخل این رپرتاژ آگهی از یک سو اطلاعات بیشتری به مخاطبان ارایه می‌دهد و از سوی دیگر زمان ماندگاری کاربران روی صفحه را بالا می‌برد. همان‌طور که می‌دانید مدت زمان ماندگاری کاربران روی یک صفحه اینترنتی (Time On Site) یکی از شاخص‌های مهم سنجش اعتبار و کیفیت محتوای صفحه است.

در تصاویر زیر می‌توانید صعود سریع مطلب ایران‌تایمر در گوگل را به صورت مستند مشاهده کنید:

تصویر اول  تصویر دوم 

از خدمات مشاوره‌ای اداره بازرگانی ایسنا استفاده کنید

معتبرترین برندهای ایرانی طی سال‌های گذشته برای بهینه کردن سایت خود و افزایش بازدیدها و اعتبار سایت‌شان اقدام به درج خبر و بنر تبلیغاتی در ایسنا به عنوان مرجع‌ترین خبرگزاری داخلی و یکی از پربازدیدترین سایت‌های خبری ایران کرده‌اند.

اداره بازرگانی ایسنا این آمادگی را دارد که به صورت رایگان در زمینه بازاریابی محتوایی، تولید محتوای متنی و تصویری، طراحی استراتژی بازاریابی محتوایی و تقویم محتوا، سئو و افزایش بازدید و اعتبار سایت به صاحبان کسب و کارها مشاوره ارایه دهد.

کارشناسان اداره بازرگانی با شماره‌های ۰۹۲۱۹۵۶۳۷۰۳ و ۰۹۲۱۹۵۶۳۷۰۵ و ۰۲۱۸۹۲۵۶۸۱ آماده پاسخگویی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی بهترین رسانه اداره بازرگانی رپرتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»

فضای تبلیغات صوتی و قرار گرفتن محتواهای صوتی ویژه معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس بر روی نرم‌افزار «ایران‌صدا» فراهم شد.

به گزارش مشرق، مهدی شاملو مدیر شبکه ایران‌صدا در معرفی صفحات تبلیغاتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس گفت: تاکنون محتواهای تبلیغی استان هایی که انتخابات آنها به دور دوم کشیده است بر روی نرم افزار ایران‌صدا قابل مشاهده است. کاربران می توانند با مراجعه به نرم افزار ایران صدا و انتخاب حوزه‌های انتخاباتی استان ها، فهرست نامزدهای انتخاباتی مرحله دوم را مشاهده کنند.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدها تاکید کرد: با انتخاب نام هر نامزد، سامانه شما را به صفحه اختصاصی نامزد هدایت کرده و محتوای تبلیغاتی ایشان به آسانی در دسترس و قابل مشاهده است.

مدیر شبکه ایران‌صدا، با اشاره به قابلیت‌های دیگر صفحات انتخاباتی افزود: علاوه بر صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی که نام کامل و تصویر ایشان قابل مشاهده است، بخش اشتراک گذاری به همراه ابزار تولید بارکد مربعی (QRCode) نیز برای همه مخاطبان به ویژه هواداران و اعضای ستاد انتخاباتی در دسترس است.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی دور دوم افزود: در بخش اصلی صفحه اختصاصی هر نامزد، محتوای صوتی به همراه «مدت»، «نام»، «شرح محتوا»، «فهرست شده» و دو امکان «پخش» و «ذخیره» در دسترس مخاطبان است. همچنین پخش قطعات صوتی در قالب «لیست پخش» به صورت خودکار از قابلیت های دیگر صفحات نامزدهای انتخاباتی است.

مدیر ایران‌صدا با بیان اینکه بخش دیگری از سامانه به مناظره‌های بین نامزدهای مجلس اختصاص دارد عنوان کرد: با این اقدام، مردم می توانند مجموعه اطلاعات مورد نیاز درباره نامزدها را گردآوری کرده و برای خود نشانه گذاری کنند تا در روز انتخابات همراه با ایران صدا پای صندوق‌های رای حاضر شوند و نامزد اصلح مورد نظر خود را انتخاب کنند.

مخاطبان می‌توانند نرم افزار تلفن همراهِ ایرانصدا را ویژه اندروید از این نشانی به صورت رایگان دریافت کنند و یا برای دسترسی آنلاین به خدمات سامانه انتخابات از طریق مراجعه به وب سایت ایران صدا به این نشانی اقدام کنند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رای صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی درگذشت
  • ساعت پخش زنده بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • استخدام پنج عضو یک خانواده در صداوسیما!
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۹‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • پس از ساعت‌ها جست‌وجو گردشگران مفقوده شده خانم در ارتفاعات نیشابور پیدا شدند
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الوحده + پخش آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز سه‌شنبه ۱۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • ساعت پخش زنده بازی منچستر یونایتد و کریستال پالاس از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات